Definitief ontharen

Definitief ontharen

0644258444

Definitief ontharen

Ben je op zoek naar een duurzame oplossing voor ontsierende haargroei op plaatsen waar je liever geen haar hebt? Kies dan voor Super Hair Removal met de Cleo25. Je bent waarschijnlijk al aan het scheren of misschien zelfs al aan het waxen. Scheren is iets wat je minstens een paar keer per week moet doen. En van scheren krijg je harde stoppels, jeuk en ingroeiende haren... Je huid kan ervan ontsteken en in plaats van een mooie gladde huid lijkt het een slagveld! Dat voelt niet bepaald fijn en het ziet er ook niet mooi uit. Van waxen krijg je géén harde stoppels en jeuk, maar ook daarvan krijgen sommige mensen helaas ingroeiende haren en daarmee ontstekinkjes. De schaamstreek voor dames kost slechts 59 euro per behandeling. Meer tarieven weten?

Wil jij vandaag je eerste afspraak inplannen? App dan naar:

0644258444

Ben jij iemand die graag een mooie, zachte huid heeft? Ben jij op zoek naar een blijvende oplossing die je uiteindelijk veel tijd en geld gaat schelen? Denk dan eens aan een lichtflitstechniek waarmee gedurende een aantal behandelingen de haarzakjes vernietigd gaan worden. Het is een pijnloze en snelle behandeling met een geweldig resultaat. Tot 90% van de haargroei wordt ermee gereduceerd. Klik hier voor tarieven.

In onze salon werken we met de Cleo25. Hier kun je de folder downloaden.

Is de SHR techniek voor jouw de oplossing? App dan naar:

0644258444


Hoe werkt het?

In de folder kun je precies lezen wat je kunt verwachten van de behandeling en wat je moet doen om je voor te bereiden. Hier kun je de folder downloaden. Tijdens de behandeling wordt alles nog een keer uitgelegd. De methode is pijnloos en je kunt gewoon het hele jaar door behandelen. Ook in de zomer. Blond en rood haar kan met de Cleo25 ook behandeld worden. En dat is uniek! Klik hier voor tarieven.